Vejskilte og færdselstavler af højeste kvalitet til et hvert formål

viden om 

CE certificeret

Som producent af standard vejskilte til oplysning og orientering i det offentlige rum, er det i dag et krav, at man er CE certificeret efter EN12899.


Det er vi naturligvis her hos os.

CE

mærket

produkter

Nem og hurtig levering med Danske Fragtmænd

CE certifikat

På almindelige vejskilte både med og uden kantprofil, på vores standard galvaniserede stål-standere og ikke mindst på vores egne eftergivelige master: SeriPole, SeriPole lysmast og SeriPole BIG.

Vi undergår, som naturlig konsekvens af vores certificering, regelmæssigt FPC/fabrikskontrol for derved at sikre, at forudsætningerne for at kunne opnå en CE certificering fortsat er opfyldt.

Det certificerende og kontrollerende organ i denne sammenhæng er DBI Certification A/S. Du kan finde yderligere information om DBI-C via deres hjemmeside: www.dbicertification.dk.

På de følgende sider kan du finde vore certifikater / ydeevnedeklarationer, samt monterings-, drifts- og vedligeholdelsesvejledninger for færdselstavler, standere, SeriPole, SeriPole lysmast, SeriPole BIG og N41 vejkantpæle.

Har du spørgsmål ud over de informationer, du finder her, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Crashtest

SeriPole masterne, som bruges i SeriPole lysmasten, er crash testede og godkendt, både som enkeltmaster, men også i flermastekombinationer i overensstemmelse med EN 12767.

De har fået klassifikationen 100, NE, 2, uden skader på kupéen, hvilket betyder at den er testet med 100 km i timen og NE betyder at masten er af “non energy absorbing” typen. 2 tallet står får dens “occupancy safety level”, hvilket er det næstbedste.