Vejskilte og færdselstavler af højeste kvalitet til et hvert formål

Eftergivelige master

CE

mærket

produkter

Nem og hurtig levering med Danske Fragtmænd

Eftergiveligt vejudstyr, kan i sidste ende redde menneskeliv

Hos Seri Q Sign producerer vi ikke kun skilte og vejdustyr. Vi har et fælles ansvar for at forhindre eventuelle sammenstød mellem trafikanter og ikke-eftergiveligt vejudstyr. Det kan have store menneskelige omkostninger, hvis trafikanten rammer et ikke-eftergiveligt vejudstyr.

Vores SeriPole-serie er eftergivelige master, der er skabt ud fra ønske om færre tilskadekomne i trafikken. Der er sket meget, siden det første eksisterende eftergivelige udstyr blev præsenteret på det danske marked i 1990’erne.

Dansk udviklede eftergivelige master

SeriPole-serien af eftergivelige master er udviklet og produceret i Danmark, og er allerede opsat flere steder i landet til gavn for trafikanternes trafiksikkerhed. Den eftergivelige mast produceres både som tavlemast og lysmast.

SeriPole masterne produceres i ekstruderet aluminium, hvor overfladen er naturanodiseret. Denne type af materialebrug, er valgt for at have mindst mulig vedligeholdelse, men samtidig lang levetid. SeriPole seriens overflade er naturanodiseret for at sikre mindst mulig genskær fra trafikanternes lys.

Formen på serien er cirkulær med fire plane sider, for at gøre monteringen enkel og sikker. Masterne monteres i et indstiksfundament, der gør montering nemt og hurtigt.

Design og materialevalg på de eftergivelige master gør, at levetiden forlænges, og der er hurtig udskiftning ved påkørsel og “recycling” af den genanvendelige aluminium.

Eftergiveligt udstyr tilpasset vejforholdene

Vores SeriPole-serie med eftergivelige master er produceret i 3 størrelser, for at kunne imødekomme flere typer af monteringsopgaver med tavler. Seneste skud på stammen er vores   SeriPole BIG, der måler 190 x 190 mm og 190 x 280 mm. SeriPole BIG kan anvendes ved montering af store tavler.

Vores eftergivelige master er crashtestet og godkendt henhold til EN 12767:2007 standard. Alle SeriPole masterne er ydermere CE-mærket i henhold til EN 12889-9.