Vejskilte og færdselstavler af højeste kvalitet til et hvert formål

Kontakt os ved interesse

Skolepatruljeblink

Vi kan sælge komplette løsninger når det kommer til skolepatruljeblink.

Vores fine SeriPole 110 master er lavet i natureloxeret aluminium. Den har en ottekantet, men cirkulær domineret form, med 4 plane sider for montering af udstyr.

De gule Ø200mm. LED-blink opfylder DS/EN 1268. LED-armaturet overholder kravet om min. 400 lux belysning af tavlerne.

Betjeningsskabet er i rustfrit stål 380x380x210mm. forsynet med RUKO cylinderlås. Skabet er monteret på en varmgalvaniseret stander.

Solcellen betyder at skolepatruljeblinket er selvforsynende med hensyn til strøm. Derudover har masten en lang levetid, og når dens dag kommer, kan den sælges videre til genanvendelse.

Med et 12V batteri vedhæftet, kan man samle strøm om sommeren, hvilket betyder at man ikke skal være bange for at mangle strøm i de mørke vintermåneder.

Nem og hurtig levering med Danske Fragtmænd

Skolepatruljeblink

Vores skolepatruljeblink er med sine LED blink med til at skærpe bilisternes opmærksomhed. Blinket er monteret med en solcelle, der forsyner det med strøm.

Kontakt os ved interesse.

Vores skolepatruljeblink er med sine LED blink med til at skærpe bilisternes opmærksomhed. Blinket er monteret med en solcelle, der forsyner det med strøm. Der skal derfor ikke foretages kabeludgravninger. Bæredygtighed er i fokus med vores skolepatruljeblink. Udover at være selvforsynende med strøm, har standeren en lang levetid, og ved udskiftning kan masten sælges videre til genanvendelse. Med et 12V batteri vedhæftet, kan man samle strøm om sommeren, hvilket betyder at man ikke skal være bange for at mangle strøm i de mørke vintermåneder.

Eftergivelige master

Minimer antallet af kvæstede og dræbte i trafikken med eftergivelige SeriPole master

Skiltesystemer til alle tænkelige forhold

Seri Q Sign A/S

Stærmosegårdsvej 30
DK-5230 Odense M

Skriv mig op til Seri Q Sign nyheder

4 + 6 =