Vejskilte og færdselstavler af højeste kvalitet til et hvert formål

Kontakt os ved interesse

DSB Skiltesystem

DSB skiltesystem kom oprindeligt i stand i et samarbejde mellem DSB, arkitekt Jens Møller Jensen MAA MDD og Skiltefabrikken Sericol. DSB har overdraget retten til produktion og salg til Seri Q Sign A/S.

Det er dog ikke længere kun DSB, der anvender systemet. En lang række virksomheder og institutioner drager nytte af systemets enkelhed og fleksibilitet.

DSB skiltesystemet, kan anvendes såvel inde som ude.

Nem og hurtig levering med Danske Fragtmænd

DSB Skiltesystem

DSB Skiltesystem er i høj grad et nutidigt system, som leveres til et utal af private virksomheder, offentlige virksomheder og institutioner. Nye variationer af DSB systemet er kommet til, hvilket bekræfter sandheden om at et godt design parret med fleksibilitet, funktion og høj kvalitet aldrig går af mode – tværtimod.

Kontakt os ved interesse.

DSB Skiltesystem dækker alle behov for skiltning og omfatter anvisnings­ skilte, piktogrammer, myndig­hedssymboler og specialskilte til sikkerhed, fare, brandværn m.v.

DSB systemet er i høj grad et nutidigt system, som leveres til et utal af private virksomheder, offentlige virksomheder og institutioner. Nye variationer af DSB systemet er kommet til, hvilket bekræfter sandheden om at et godt design parret med fleksibilitet, funktion og høj kvalitet aldrig går af mode - tværtimod.

Du kunne også være interesseret i...

Eftergivelige master

Minimer antallet af kvæstede og dræbte i trafikken med eftergivelige SeriPole master

Skiltesystemer til alle tænkelige forhold

Seri Q Sign A/S

Stærmosegårdsvej 30
DK-5230 Odense M

Skriv mig op til Seri Q Sign nyheder

12 + 13 =