Vejskilte og færdselstavler af højeste kvalitet til et hvert formål

Online salg

Skibsskilte – efterlysende

Skibskiltene følger IMO’s (International Maritime Organisation) regler for skiltning om bord på skibe. Dette er iht. Solas konventionen af 1974, regulativ III/9.2.3.
Skiltene er beregnet til passagervejledning, såfremt der opstår en nødsituation. Derfor er skiltene grønne. Ligesom på land.
Skibsskiltene er efterlysende. Det vil sige, at skiltene oplader lysenergi mens det er lyst, og forbliver flourescerende i mørke, indtil styrken gradvis aftager.
Skiltene er her fremstillet i 2mm ABS plast i format 20 x 20 cm. Vi kan også tilbyde andre størrelser og materialer. Her bedes du kontakte en af vores sælgere, for at høre nærmere.

Nem og hurtig levering med Danske Fragtmænd

Skibsskilt – Mønstringssted

Mønstringssted skibsskilt. Grønt efterlysende skilt der angiver hvor der er et mønstringssted. Skiltet kan også ses i mørket.

10 på lager

Antal

Mønstringssted skibsskilt.

Efterlysende, grønt skilt med hvidt piktogram. Beregnet som passagervejledning.

Skibsskilte følger International Maritime Organisation's regler for skiltning ombord iht. Solas konventionen af 1974, regulativ III/9.2.3. Skiltene oplader lysenergi, mens det er lyst, og forbliver efterlysende i mørke, indtil styrken gradvis aftager.

2mm ABS plast. 200x200mm.

Eftergivelige master

Minimer antallet af kvæstede og dræbte i trafikken med eftergivelige SeriPole master

Skiltesystemer til alle tænkelige forhold

Seri Q Sign A/S

Stærmosegårdsvej 30
DK-5230 Odense M

Skriv mig op til Seri Q Sign nyheder

15 + 2 =